И Наталия Симеонова отива в Нова ТВ.

Бившата Мадам „Море от любов“ се мести от бТВ, след като от медията внезапно спряха предаването й и на негово място сложиха „Истински истории“ на Иван Христов.

Риалити формата ще е единствен по рода си и отново ще бъде на тема любов. Социалният експеримент се казва „Женени от пръв поглед” и тръгва по Нова от 17 март.

„Това ще е нещо, което никой у нас не е виждал. Двама души се женят в минутата, в която се запознават. Те са подбрани от експертен екип от психолози, между които има секслолог и духовно лице. На базата на тяхната преценка сме сформирали три двойки, които сме преценили като най-точното попадение измежду всички 1000 човека, подали заявки за участие. Вместо протакането с месеци, чудене и съмнения дали това е точния човек, те имат само месец след сватбата си, за да преценят дали искат да продължат да бъдат семейство или да се разведат. Всичко е в техните ръце”, издаде продуцента Витомир Саръиванов на специалната пресконференция вчера.



Той допълни, че в момента се водят преговори с едно от най-известните лица в родния ефир, което да се включи в шоуто като водещ – една от основните фигури в предаването.

„Не мога да ви кажа в прав текст кой ще е, но ще ви намекна, че това е една дама с много опит в подобен тип продукции. На нас ни трябва човек, който да има богата душевност, да е способен и отворен да съпреживява всичко, което се случва с всяка една от трите двойки. Мисля, че вече казах достатъчно и повечето от вас се сещат за кой става въпрос. Не отричам, че г-жа Симеонова е един доста подходящ кандидат”, издаде с усмивка на уста Саръиванов, пише ''Всеки ден'', цитира hotarena.net.

Припомняме, че в момента Наталия е без работа, след като шефовете на Би Ти Ви прецениха, че шоуто „Предай нататък”, с което се завърна на екран след като „Море от любов” падна от програмната схема, е прекалено скъпо и разточително за телевизията.

Вестта, че Симеонова отива в Нова, изненада неприятно досегашните й работодатели от Би Ти Ви. Само преди дни в свое интервю шефа на медията Павел Станчев намекна, че има възможност Наталия да води нова рубрика. Явно обаче блондинката е взела решение да се раздели с телевизията.