Водещата Наталия Симеонова е станала трудна за разпознаване.

Тв звездата е двойна след официалното прекратяване на договора й с Би Ти Ви. От последните епизоди на „Предай нататък” Симеонова е качила поне десетина килограма към и без това едрото си тяло, установи репортер на „Уикенд”.

Проблемите на Наталия с теглото започнаха след раздялата й с мъжа й Денис Ризов. Двамата официално не са разтрогнали брака си, но няма никакви изгледи да се съберат да живеят пак заедно. Тази ситуация е особено болезнена за водещата, което не крие, че още има чувства към бащата на дъщеря си Вики.

Симеонова преживя много трудно раздялата с Денис, който един ден просто решил да й сервира за вечеря, че е намерил нова жена. И ако Наталия била готова да му прости изневярата след толкова години семеен живот, то фактът, че той вече бил влюбен в новата си й дошъл в повече. Последвалите мъчителни месеци на съвместно съжителство с мъжа й я докарали до анорексично състояние и след консултации с психолози, Наталия започнала да пие антидепресанти.

„Напълняването ми се получи от тях. Целта им е да променят хормоналния баланс в тялото ми и за съжаление това доведе до неочакваното ми напълняване”, обяснява състоянието си Симеонова.

*Сн. "Преди обед"

Самата тя спира лекарствата, когато започва да се чувства по-добре след раздялата с Денис. Дори направила няколко неуспешни опита да се върне на предишните си килограми. Всеки път обаче резултатите бързо били заличени от любовта й към вкусната храна. Единствено фактът, че трябва да е във форма за телевизията поддържал Наталия в приемливи граници на пълнота.

След края на договора й с Би Ти Ви за предаването „Предай нататък” Наталия отново преживяла тежка криза. Този път причината за нея била тъжната констатация, че вече никой не оценява работата й. Водещата се потиснала жестоко и отново прибeгнала до антидепресантите, за да избегне кризите си. Те довели до ново напълняване и в момента водещата е с почти 30 килограма над нормата си.

„Не мога да спра лекарствата, нито да спортувам. От дете имам забрана, заради травма на главата”, споделяла на познати Наталия.

Източник: slava.bg, заглавна сн.: Булфото