Жената, която събираше нещастно влюбени двойки години наред - Наталия Симеонова, не може да продължи живота си сама и да потърси нова любов след раздялата със съпругата й Денис Ризов.

Това признава водещата в ефира на Би Ти Ви.

"Аз съм като кучето Хачико от едноименния филм, което толкова силно обича стопанинът си, че 15 години след смъртта му продължава да го чака на гарата. Гарата, където се откриват, гарата, от където Хачико е посрещал верният си господар цял живот", емоционално споделя Симеонова в предаването "Търси се". В него гост е самият Денис, който от своя страна споделя, че има гадже, но не може да е толкова близък с него, колкото с Наталия.

Изповедта на Наталия трогнала страшно много една от водещите на предаването - Нели Хаджийска, която дори гледала филма "Хачико" след споделеното от Наталия. В социалната мрежа Фейсбук Хаджийска сподели с приятелите си за преживяното чрез статус, който обаче бе коментиран от зложелатели, които обидиха Симеонова на тема килограми.

"Каквото пратиш към другите, това се връща утроено към теб...когато аз бях в по-пълен период, заради хапчета, хормони и кортикостероиди една "дама" ме наричаше "тая дебелата".После разбрах, че се е разболяла от същото заболяване в по-тежка форма! Така, че моля мислете преди да възклицавате!", не им остана длъжна Нели.