В българския ефир са много водещите, които разсмиват публиката - и в буквалния, и в преносния смисъл.

Малцина обаче са онези, които са способни да трогват и разплакват. Една от тях е Наталия Симеонова.

Нейните предавания са тотален хит на малкия екран от години, като и последното й творение - шоуто "Предай нататък" не прави изключение.

Чаровната тв звезда редовно чупи рекордите по зрителски интерес в съботните вечери и ако се подвизаваше в Съединените щати, сигурно щеше да е по-популярна и от Опра Уинфри, пишат от bgdnes.bg

Наталия печели хората пред телевизорите с драматични сюжети, със способността си да влияе положително върху чуждите съдби, с емоционалност и откровеност.

Водещата сподея, че най-тежкия момент в личния й живот е раздялата й с Денис Ризов. Тогава тя изпада в депресия и й отнема време, за да осъзнае, че нещата са такива и трябва да ги приеме.

Днес те са приятели и работят заедно. Симеонова признава, че вече е приела факта, че не са заедно и не мисли, че някога ще се съберат отново.

Наталия признава, че няма мъж до себе си. От една година насам водещата е сама, но казва, че в никакъв случай не се чувства самотна. Споделя също, че мечтае любовта да я връхлети като природно бедствие.