Наталия Симеонова ще бъде принудена да почива повече от желаното, след като нейното предаване "Предай нататък" престане да съществува.

Вече са излъчени последните няколко епизода на социалното шоу, които ще се излъчат до Нова година. След това Би Ти Ви ще сложи на негово място предаване, в което опитни майстори ще оправят домовете на закъсали нашенци.

Очакваше се русокосата водеща бързо да си намери нов формат, в който да се премести с екипа си след края на благотворителната си мисия. Само че събитията тръгват в друга посока. Продуцентът на Наталия и неин бивш любим Денис Ризов обясни пред "168 часа", че е водил усилени преговори с няколко телевизии за ново предаване, което най-добре да пасва на харизмата на опитната телевизионерка.

"Правихме "Предай нататък" в продължение на 3 години и, честно казано, накрая бяхме много уморени. Това беше изключително труден формат и за правене, и за гледане. А и ни струваше страшно много пари.

Имахме проблеми и с намирането на благодетели, които да помагат на показаните от нас хора, изпаднали в беда. В никакъв случай не съжалявам за спирането му, беше логично да се случи", обясни пред "168 часа" Денис Ризов.

Няколко дни по-късно той беше любезен да обясни, че преговорите му с частните телевизии не са се увенчали с успех. Това означава, че екипът на "Предай нататък" най-вероятно ще се разформирова и всеки сам ще трябва да търси нови предизвикателства.