Водещата открито заявява, че предаването й е спряно не заради нисък рейтинг, а защото продуцентът Маги Халваджиян и програмните директори на btv не са се разбрали.

Малко след спирането на най-любовното предаване в тв ефир "Море от любов" водещата Наталия Симеонова споделя, че се е разплакала, когато разбрала, че вече наближава краят на предаването й.

"Тъжно ми е. Имаше дори момент, в който аз и екипът ми си поплакахме. Беше по време на снимки, когато разбрахме, че натам вървят нещата. Режисьорът ми предложи, ако наистина спират "Море от любов", да направим един финален брой, в който да обобщим резултатите, да кажем, че над 2000 души са си тръгнали щастливи и по-наясно със себе си от нашето студио.

И точно в този момент по радиото пуснаха песента на Елтън Джон "I Believe in Love" и аз казах, че този брой можем да го завършим с нея. Всички си го представихме и спонтанно се разплакахме", споделя Наталия.

На Наталия и екипа й обаче не е дадена възможността дори да се сбогуват със зрителите. Такова финално предаване така и не се записва, тъй като не се е стигнало да разбирателство между продуцента Магърдич Халваджиян и btv като телевизия. "Аз и екипът сме потърпевши от това решения", това са заключенията на водещата, пише lifestyle.bg.

Предаването бе спряно в момент, когато имаше най-добри резултати 15,6 % рейтинг и 31 % пазарен дял, както и най-много писма - 1000 на месец. "Винаги съм смятала, че докато има много писма в пощата на "Море от любов", то трябва да съществува. Но причината за спирането трябва да ги търсите при Маги и програмните директори на btv", казва откровено Наталия.