Наталия Симеонова ще разкаже историята на една майка, която се смята за недостойна да целува детето си, във второто издание на  „Предай нататък”.

Водещата ще се отзове на молбата на Таня да помогне на 15-годишния й син Дони.

Момчето е отличен ученик, явява се на редица олимпиади и състезания по информатика, но липсата на финансови средства сериозно пречат на образованието му.

Какво се е случило в живота на Таня, защо тя, след като не е плакала от години, се просълзи пред камерите на „Предай нататък” и каква мечта на Дони беше сбъдната, ще стане ясно в събота, 10 ноември, от 20:00 часа по bTV.

Екипът на предаването ще нахлуе с доста над 100 километра в час в живота на 20-годишна студентка в Националната спортна академия.

Теа е състезателка по мотоциклетизъм, има завоювани няколко отличия. На миналогодишното състезание претърпява злополука, в следствие на която дълго време носи гипс.

Сега вече е възстановена напълно, но голямата й мечта изглежда напълно неосъществима – нито тя, нито родителите й разполагат с достатъчно средства за състезателен мотор, с който да продължи да се състезава.

Благодарение на Наталия Симеонова и нейните помощници, които бяха потърсени от най-добрата й приятелка Тодорка, Теа получи уникален шанс за своето професионално развитие.   

Третата история в „Предай нататък” тази събота, 10 ноември, няма да остави безразличен нито един родител.

Тя е разказана от Магдалена - благодарната до сълзи дъщеря на 40-годишната Марияна. Момичето е решило да създаде на своята обичана майка поредица от неочаквани и незабравими емоции, а екипът на предаването с радост помогна за това.