Депресията на Наталия Симеонова се е задълбочила, след като научила, че бившият й мъж Денис Ризов се е завърнал при годеницата си Александра.

Припомняме, че малко след като Денис и половинката му планираха дата за сватбата си, плановете им се провали заради младата дама, която в последния момент се отказала да минава под венчило. Именно тогава надеждата у Симеонова, че ще си върне Денис след години раздяла, пламнала отново. Феята на любовта дори успяла да се срещне с бившия си на няколко пъти, като всеки път се надявала той да се хвърли в отворените й обятия. Опитите й обаче се оказали неуспешни, тъй като само преди 2 седмици Ризов отново заживял под един покрив с 28-годишната си приятелка.

"Наталия е обсебена от Денис и не може да го забрави. Тя си въобразява, че двамата отново ще бъдат щастливо семейство, а това никога няма да стане", споделят близки до известната двойка, която все още няма официален развод.

Поредното силно разочарование отново отключило депресия на Наталия, която за пореден път посегнала към хапчетата за нерви, разкрива Всеки ден. Блондинката изживя тежка криза след раздялата си с Денис, вследствие на което ужасно напълня и все още не може да свали излишните килограми.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото