Наталия Симеонова се завръща на екран наесен, научи ексклузивно „Всеки ден". Водещата в момента води активни преговори за ново социално предаване. Продукцията ще тече по Нова ТВ, вместо по досегашния телевизионен дом на блондинката - Би Ти Ви. Преди да стане ясно, че Наталия ще бъде лицето й, мястото било готвено за Ани Салич.

Бившата водеща на „Море от любов" е поредната, която загърбва Би Ти Ви и се влива в пряката конкуренция на канала. Пред близки Симеонова споделила, че в бившия канал на Мърдок тя не усещала нито уважение от страна на колегите си, нито признание за приноса й към популярността на канала. Наталия е убедена, че предаванията й „Море от любов" и „Предай нататък" са едни от емблемите на телевизията, заради което очаквала по-специално отношение, което обаче така и не получила. Тя обичала да казва, че ако кариерата й е била в Америка, като нищо днес щяла да е милионерка и собственик на частен канал като Опра Уинфри.

През декември миналата година предаването на Наталия „Предай нататък" бе свалено от екран въпреки високия си рейтинг. Продукцията, посветена на драматичните истории на обикновените хора, се задържа 4 години в ефира на Би Ти Ви, само че последният сезон бе изместен от съботния праймтайм в по-негледаем часови пояс. Изпращайки предаването в лежерния съботен следобед, програмните директори на канала буквално го обрекоха на смърт, която и последва малко по-късно.

Симеонова не крие колко разочарована е била от краха на „Предай нататък". Тя обаче няма да остане без работа още дълго време. Веднага след спирането на шоуто й започнала да плете наново кариерната си кошница. Като видяла, че в Би Ти Ви няма да стане, Феята на любовта се срещнала с шефовете на Нова телевизия. Те й направили предложение за работа във вътрешна продукция, по която вече работели. Подготвяното предаване отново било със социална и благотворителна насоченост и се очаквало да тръгне в новия тв сезон.

И тук обаче възникнал проблем. Шоуто било предвидено за Ани Салич, която от години се опитва да се откачи от новините и да започне работа по собствен проект. Това било поредното й разминаване в целта на кариерата й. Сега разочарованата била Ани. Не смеела обаче да надигне глас, защото била наясно, че поне засега няма къде да отиде, ако се махне от Нова.

Източник: slava.bg, Сн.: Булфото