Водещата на „Море от любов” Наталия Симеонова, не може да си намери място, както и мъж по подобие на любимия си съпруг Денис Ризов, с когото от години не живеят заедно.

Причината за неуспеха в личните си дела емблематичната блондинка журналистка вижда в недостатъчно красивата си визия. Затова, след като не успя да се справи с неподатливите на редукция излишни килограми, тя реши да си опъва бръчките по шията и около брадичката, пише kliuki.bg.

Това издават труженици от Би Ти Ви, телевизията, в която Наталия работи и за разлика от неудачите в интимен план, в служебната сфера се радва на стабилен успех.

Водещата на „Море от любов“ се подлага на операцията по съвет и на продуцента на рубриката Магърдич Халваджиян. Босът не се посвенил да каже на подчинената си, че трябва да пооправи фасадата си, и я пратил в столичен център по естетична хирургия.

Той щял да покрие и всички разноски. Това щяло да е нещо като служебен разход... Предполага се, че цялата манипулация ще излезе около 3000 лева.

Из Би Ти Ви се говори, че Наталия възнамерявала да смени и цвета на косата си и в най-скоро време да изгрее на екран като брюнетка.