Наталия Симеонова направи истинско чудо с предаването си "Предай нататък”.

То слезе от ефира на Би Ти Ви по Коледа, но добрините остават. За петте сезона на социалния проект с помощта на фирми и дарители Наталия Симеонова помогна на хора, изгубени в превода на институциите, лишени от дом или средства за рехабилитация, отчаяни от дискриминация или дефицит на съчувствие. За да заснеме 12-те истории от първи сезон, екипът пропътува над 10 000 км в рамките на 2 месеца. В продължение на две години Симеонова

Живя залепена за волана и телефонната слушалка а молбите в пощата й варираха от „Платете ми тока” до „Позволете на татко да получи българска виза, за да се събере с мама”. С лични усилия плевенчанката е събрала над 2 милиона лева.

„Това е повече от кампанията „Българската Коледа”, казва бившият й съпруг и продуцент на предаването Денис Ризов, цитиран от "Монитор". „Разстоянието, което Наталия е изминала за периода на снимките, се равнява на пет обиколки на земното кълбо. Адски изтощително е да търсиш проблемите на другите, да ги съпреживяваш и на финала да ги разрешиш по-бързо от някое министерство например. Наталия е такъв човек, тя се хвърля с цялата си енергия в каузата. Част от най-тежките й лични кризи се случиха на път, в търсене на поредната обречена съдба. Баща й се разболя – Наталия е на хотел в другия край на страната. Дъщеря ни си счупи ръката – Наталия пак я няма, монтира денонощно”, обясни басистът на „Ахат”.

Той побърза да уточни, че Симеонова е свила крилата си на ангел-хранител от малкия екран без драми. Договорът за „Предай нататък” изтекъл и с мениджмънта си стиснали спортсменски ръцете. "Ако bTV решат, ще подновим снимките, ако не - ще работим с тях по други проекти. Не сме тръгнали да се предлагаме нито на Нова, нито на други медии. При всички положения с Наталия ще продължим като тандем, тя като лице, а аз като продуцент от страна на Harbour Island Records”, категоричен е Денис.

Новата 2015-а той посрещна в Тампа, Флорида, където стопанисва къща. Обича да пие кафето си с изглед към залива, да вдига адреналина си с бейзбол залагания и, както му се случва често, да сменя гумите на колата си под носа на алигатор, припичащ се на паркинга.