Наталия Симеонова, която разплаква много зрители с историите си от „Предай нататък”, признава, че самата тя също често плаче. Водещата обаче не обича някой друг да я гледа, когато е в такова състояние и се крие от околните.

„Аз плача най-често в банята, не обичам да натоварвам околните с моите сълзи. Много рядко се случва пред близък човек просто да не мога да се сдържа. Но последно се разплаках в кадър на снимки преди десетина дни, когато получихме поредното писмо за историята на момиче, останало без майка след трагедията в Горни Лом”, признава Наталия Симеонова в интервю за „24 часа”.



Тя разкрива, че все още продължава да обича бившия си съпруг Денис, който е баща на детето й и си остава нейният най-добър приятел. Това чувство обаче й пречи да намери своя партньор в живота:

„Много го обичам и винаги ще го обичам. Знам, че и той ме обича, че обича Вики, и това ми е достатъчно, за да се чувствам щастлива. Може би тези чувства към него, които продължават да са живи у мен, ми пречат да срещна партньор, с когото да живея, който да ми помага във всекидневието, да ми е подкрепа, опора, но си струва.”

Наталия Симеонова разказва и за онези моменти, когато все пак се чувства самотна. Допуска също, че може би е сгрешила, оставяйки вярна в себе си на един единствен мъж:

„Сигурно ще усетя колко съм сгрешила с това, че не съм обърнала изцяло гръб на чувствата си към Денис след няколко години, когато Вики стане студентка и се прибирам вкъщи, и съм напълно сама. Но така или иначе човек не може да се насили да търси някого, да го хареса и обикне. Ако се случат нещата, ще се случат. Ако не, значи така ми е било писано.”