Наталия Симеонова би шута на бившия си продуцент Маги Халваджиян и реши да договаря собствено шоу по bTV, пише в. „Акцент", цитира snews.bg.

Дори е изпратила свой екип в Пловдив да дири евентуални герои за новото й предаване „На крилете на любовта".

Емисарите на Симеонова обикалят квартални кръчми и малки кафе-аперитиви. Там отварят уши като пеленгаторни станции за всякакви странни житейски съдби, неосъществени любови и изоставени пред олтара девойки.

Слуховете за раздялата на Наталия с Маги тръгнаха в началото на февруари, когато бе спряно шоуто „Море от любов".

Тогава Симеонова не се появи демонстративно на рождения ден на Халваджиян и обясни отсъствието си с наченки на грип. Както се оказа впоследствие - вирусите тук нямат нищо общо. Слуховете тогава бяха, че тя е била обидена на Халваджиян за това, че не е направил достатъчно шоуто да остане в ефир.

Новото предаване на Наталия - „На крилете на любовта", ще чепка ошлайфаните вече истории за любов, омраза и непростима изневяра. Водещата се договаря сама с телевизията. Според тв мурафетите, самотната игра на Наталка не е съвсем почтена, но пък не е и забранена. Като действа през главата на Маги, Наталия Симеонова смята сама да договори най-изгодните за себе си условия. bTV планира да пусне пилотния епизод от шоуто й през есента.

В „Крилете на любовта" Наталия Симеонова ще има за партньор мъж. Клюката отново потвърждава, че това е пощальонът Пейо на Гала, който ще изпълнява ролята на Купидон.