Руският модел Наталия Водянова привлече всички погледи при пристигането си в Цюрих, за да подкрепи кандидатурата на Русия за домакинство на Мондиал 2018.

Тя прикова вниманието с леопардовата си рокля и обувки на убийствен ток, пише .

28-годишната рускиня е сред най-известните модели в света, а според списание "Форбс" тя е на седмо място в класацията за най-богатите модели на планетата.

Детството й обаче далеч не е толкова приказно.

Родената в Нижний Новгород Наталия трябва да помага на майка си на сергията за плодове и зеленчуци, за да преживява семейството.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

На 15 години се записва в агенция за модели и не след дълго е забелязана от френски агент.

 Условието, което Наталия трябва да изпълни, е да научи английски за три месеца. Така на 17 години тя заминава за френската столица.

След първото ревю, в което участва, всичко в живота на красавицата се завърта като в приказка и неслучайно тя е наричана Пепеляшка. Рускинята има зад гърба си стотици ревюта и е била рекламно лице на най-известните модни марки.

Освен суперуспешната си кариера на модел тя е и успешна майка на три деца. През тази година се появиха слухове, че над семейното огнище на Водянова и съпруга й лорд Джъстин Портман са надвиснали облаци и след 10-годишен брак двойката е подала документи за развод. Мотивът за това е връзката на манекенката с известен руски продуцент.

Освен външна красота Натали има и добро сърце. Тя си е поставила за цел да открие над 500 детски площадки в родината си. Изборът й за посланик на руската кандидатура не е случаен. Тя е ослепителна, богата и известна, а историята й е като извадена от приказките, кой не би се впечатлил.

През тази година красавицата получи и наградата на списание "Харпърс Базар" за вдъхновение на годината заради различните си благотворителни инициативи.