Супермоделът инвестира в мобилното приложения Flo, чрез кето лесно може да записвате и следите здравословното си състояние, симптомите си по време на боледуване и променящите се настроения по време на цикъл.

Също така, приложението позволява да си общувате открито една с друга.

"Месечният тракер е само върхът на айсберга. Приложението предлага прекрасен и лесен интерфейс, който отговаря на вашите нужди и съдържание, което получавате под формата на кратки съобщения "- споделя Водянова.

Известно е, че следващата стъпка в развитието на Flo ще бъде преводът на съдържанието на различни езици. Сега приложението е достъпно на английски, както и на руски език. По-късно през годината се планира да се разшири асортиментът от езици и да се добави френски и немски език.

Според Водянова, всеки месец аудиторията на Flo се увеличава. Представителите на компанията твърдят, че чрез приложението сто хиляди жени на месец успяват успешно да забременеят. Мобилното приложение помага на други жени да избегнат нежелана бременност, както и да идентифицират симптомите на различна степен и сериозност на заболяванията. В някои случаи, изкуственият интелект използван в Flo, дава съвети как може да промените начина си на живот, за да поддържате по-добро здравословно състояние.

Flo не е първият мобилен проект на Наталия Водянова. През 2013 г. тя стартира приложението за благотворителност Elbi, което помага на филантропите да поддържат връзка помежду си. В допълнение, Водянова участва в работата по PicsArt, където потребителите могат да съхраняват и обработват изображения.