"ВИП Брадър" се изгаври брутално с Ели Гигова.

Продуцентите поставиха мисия на тв водещата, че има омфалофобия - страх от пъпове. Страдащите от нея не смеят да се докоснат по какъвто и да е начин до чужд пъп, а Гигова трябваше да се изправи лице в лице с фобията си.

Продуцентите изправиха Ели пред огромно мъжко шкембе. Първоначално тв водещата смяташе, че ще трябва да го докосне, но механизираният стол, на който беше седнала, я принуди да забие лице в ужасния корем и да стои така повече от минута.

Когато беше освободена, Гигова хукна към банята и не излезе от там докато не изтърка от кожата си и последната следа от досега с мъжкото шкембе, около половин час. Мисията й обаче беше успешна.

Наско и Тачо пък трябваше да покажат, че не ги е страх от нищо, а загубата не им е присъща - те се изправиха пред т.нар. какорафобия - страх от неуспех и провал.

Йорданка Христова и Елена Кучкова трябваше да се изправят пред арахнофобия - страх от паяци. От изпитанието стана ясно, че хубавата Елена е много шумна. Певицата Христова дори се пошегува, че заради крясъците на Кучкова може да е загубила част от слуха си, пише ''Всеки ден''.