Съвсем скоро Радина ще дари с наследник Донков.

Тя е в напреднала бременност, а според лекарите й бебето ще се появи на бял свят през юни. Макар да са двойка от много години, актьорите нямат брак

. Това означава, че Донков ще бъде принуден да признае пред нотариус бъдещия си наследник. Щом не е законен съпруг на Кърджилова, детето няма да получи автоматично името на баща си. Роднините на младата актриса много се радват на щастливото събитие, което предстои. Те обаче искат всичко да мине по каналния ред, а младите родители да са истинско семейство.



Самият Деян многократно е намеквал, че не уважава брака. "Това си е наша работа дали ще има сватба или не", лаконично отговаря Донков на въпроси за брак. Според него двамата вече са свързани. Преди време Радина дори си направила татуировка на безименния пръст. Тя изписала името на Донков, все едно носи брачна халка. Звездата от "Хъшове" се чувствал сериозно обвързан с Радина още от първия им ден заедно. Макар да са двойка повече от пет години, отношенията им преминаха през няколко сериозни кризи. Родителите на Радина в началото трудно приемат Донков.



Между влюбените назрява сериозно напрежение по време на участието им в предаването "Къртицата". Тогава Донков си позволи да удари шамар на Радина. Тази постъпка вбеси бащата на звездата от Военния театър - художника Христо Кърджилов."Абсурд е да приема, че е нормално мъж да посяга на жена! Да, и двамата са остри камъни. Деян го познавам от три години, но Радина е моя дъщеря. От дете е с труден характер. В един миг е удивителна, прелестна, в друг вече е различна. Бих казал, че ме е учудвала. Но никога не съм я удрял", ядоса се тогава известният творец.

След това постепенно отношенията между Деян и Радина се нормализираха, а семейството й започна да приема актьора като свой зет. Двойката винаги посещава изложбите на Кърджилов, събират се и на семейни вечери. Проблемите в миналото вече са забравени, а близките на Радина виждат сериозното отношение на Деян. Те го определят много грижовен и внимателен и развълнуван от предстоящото събитие.