Наум Шопов-младши е на 26 години, а само от 8 има свидетелство за управление на моторно-превозно средство. За този период обаче д-р Борис Тасев от "Откраднат живот" е имал на разположение над... 40 автомобила, научи ПИК. Наследникът на актьорския клан Шопови е с бензин в кръвта. Втората мания на Наум след фитнес са именно лъскавите бижута на 4 колела. Зад волана на поредното такова се е настанил Шопов наскоро.

Автоманиакът натиска педала на новия седан на "Инфинити" - Q 50S хибрид, под чийто капак се крият 364 коня, а цената му е 100 бона. С новата си придобивка д-р Тасев пътува до Гърция за Великденските празници заедно с годеницата си Теа Минкова и с тъщата. В южната ни съседка тримата посетиха местен манастир, но пътуването и връщането до там ги изнерви заради километричните задръствания по магистралата.В новия си влог в "Ютюб" Шопов тегли сочна хвалба на новата си кола, произведена в Хонг Конг. 

"Сменил съм над 40 коли, но това е любимият ми седан, върви безобразно и е супер удобен", констатира Шопов, който вече има самочувствието на авто експерт. Обиколките из страната и чужбина с луксозни коли за десетки и стотици хиляди лева, за внука на големия Наум Шопов са аванта. Истината е, че любимецът на фенките не налива хонорарите си от докторската сага в ламарини, а тества моделите на най-големите компании в автомобилния сектор.

Покрай популярността, с която се сдоби с ролята си на д-р Тасев в "Откраднат живот", дилърите у нас с охота му предоставят колите си с цел популяризиране на марката. Досега Шопов е "изтощил" из пътищата "Волво XC40", "Мерцедес GLC250", "Фолксваген Туарег", "БМВ X40i", няколко "Ягуара", няколко "Нисана", "Рейндж Роувъри", въобще - каквото се сетите