Наум Шопов-младши положи Хипократовата клетва. Това стана по време на церемониалното раздаване на дипломите на Медицинския факултет към СУ. "Д-р Наум Шопов се закле!", написа звездата от Откраднат живот в социалните мрежи, а честитките не закъснях. „Успех в хирургията! С пожелание да надминете успехите на Д-р Тасев“ и „Честито, д-р Шопов! Успешна професионална реализация Ви желая!“ са само част от коментарите за дипломирането на сина на Христо Шопов.

Само преди дни Нова тв излъчи и последният епизод от Анатомия на гнева - шестия сезон на Откраднат живот. След като героят му – д-р Борис Тасев загуби нероденото си дете, актьорът призна, че това е била една от най-тежките сцени, в които е участвал по време на едногодишната си кариера пред камерата.

Наум Шопов написа фитнес буквар

„Наистина ми беше изключително трудно да участвам в тази сцена и ме държа няколко дни след като я заснехме. Искрено съжалявам за хората, които са го преживели наистина“, каза тогава той. Междувременно феновете вече са в очакване на седмия сезон на продукцията.

Самият Шопов-младши е коментирал неведнъж, че в даден момент ще трябва да се откаже от актьорското поприще, за да се развива в медицината. Призна обаче че към момента е отворен към възможността да се включи и в нова порция епизоди на Откраднат живот, пише Монитор.