Наум Шопов-младши, когото българският зрител обикна като д-р Тасев в „Откраднат живот“ ще стартира първия си медицински стаж в края на месеца.

Това обясни самият той в лайв чат с феновете на сериала. Младият актьор все още не е решил в какво иска да специализира, но е заявявал неведнъж, че най-много го влече хирургията. Макар че се завръща за още един сезон на „Откраднат живот“ Шопов е категоричен, че не се изкушава да преследва кариера на малкия или големия екран.

Той щеше да бъде четвърто поколение актьор след прабаба си Мара Шопова, дядо си Наум Шопов и баща си Христо Шопов.

„Той има много повече голи сцени“ - с тази закачка към колегата си Ралица Паскалева отговори на въпроса на феновете защо трябва да гледат и четвъртия сезон на „Откраднат живот“.

Новите епизоди стартират тази вечер по Нова тв и ще бъдат излъчвани всяка вечер от вторник до петък от 20 ч. Сезонът ще премине под мотото „Чуждо тяло“, а именно като такава фигура ще се изяви новият директор на болница „Св. Кирил“ доцент Банков, в чиято престилка влиза Юлиан Вергов.

„Той внася много цвят в сцените. Подхожда към всичко с чувство за хумор и самоирония. Много се смях, когато при него дойде докторът, който ни консултира на снимачния терен, и започна да му обяснява какво е аорта. Юлиан му отговори „Кажи ми къде е ударението на думата и не ме занимавай с глупости“. Лекарят се смути и се почувства много ненужен“, допълни още Паскалева, която отново на шега призна, че единствената драма, която не е сполетяла героинята й д-р Стилянова, е удар от астероид.