Новото гадже на Благой Георгиев Куини-Алис Николова не може да отлети при него в Русия, защото отказват да й дадат виза, научи HotArena.net.

18-годишната софиянка е кандидатствала за пропуск, за да замине за град Казан, но от руското посолство са попарили мераците й. Като мотив те изтъкнали това, че все още е ученичка и не може да пътува без родителите си за северната страна, пише в. „Всеки ден“.

Благой Георгиев се залюби с Куини в началото на септември месец, като оттогава не спира да демонстрира чувствата си. Именно той настоявал тя да му отиде на гости и дори й ударил рамо при кандидатстването за визата, но въпреки това я отрязали.



„Алис беше много ентусиазирана от идеята да посети Русия. Тя дори се беше разбрала с учителите си, че ще отсъства близо месец от даскало“, издават съученички на красавицата.



Брюнетката, която отпразнувала пълнолетието си преди месец, плакала цял ден, когато й заявили, че не може да замине за Русия. Футболистът на Рубин (Казан) веднага долетял, за да утеши любимата си, като й заявил, че лятото ще си подаде документите отново.