Своята премиера в Planeta Official направи най-новото музикално предложение на Денис, озаглавено “Не минава”. Изпълнителят на “Пайнер” споделя, че не пуска често нови проекти, защото държи да представя на аудиторията възможно най-доброто.

“Това определено е най-приключенския ми видеоклип, доста непредвидени обстоятелства срещнахме с екипа, реализирайки кадрите, но всички бяхме водени от идеята да предложим нещо наистина качествено и красиво на зрителите, затова може би и ни се получи. Аз лично съм доволен от крайния резултат, вярвам, че и публиката ще го хареса”, споделя Денис пред “Планета” ТВ.

Затова и дълго той подготвяше “Не минава”, но резултатът определено си заслужава. Това са оценките и на меломаните, които не пропуснаха да дадат своите отзиви в портала за видеосподеляне.



“Мелодията е уникална! Много ми харесва и клипа, и песента, а тя е с доста модерно звучене. Пожелавам успех на Денис. Вижда се, че момчето се старае!”, “Отдавна чаках песен от Денис и се радвам,че не ме разочарова”, “Много добър цялостен проект! Мелодията е много завладяваща”, “Денис прави хубави и различни парчета”, коментират феновете в YouTube.

Тези думи определено има защо да зарадват Денис, защото както самият той разкри – доста енергия и усилия са вложени в създаването на този проект. “Не минава” е по музика на самия Денис, аранжиментът е на Велислав Драганински, а текстът е по идея отново на изпълнителя и е създаден от Лили Димова. За оригиналното видео се погрижи Buddubbaz, а кадрите са реализирани в комплекс край Поморие и на няколко локации в района на Ропотамо. В главнага женска роля е приятелка на Денис - Сузи, която се справи повече от перфектно с актьорските задачи, които й бяха поставени от режисьора и екипа му.

Източник и сн.: Planeta.tv