„НЕ съм сгодена!”, Джанет Джаксън разби слуховете за сватба в сутрешния блок  "Good Morning America".

Тя трябваше да обори същите слухове когато беше с предишния си приятел.

Джанет с лекота и през смях отрече да е сгодена за гаджето си Уисам Ал Мана, с когото излиза от няколко месеца.

Джанет беше в предаването, за да рекламира предстоящия си филм "За цветнокожите момичета" (For Colored Girls), по пиесата „За цветнокожите момичета, които са се замисляли за самоубийство, когато дъгата се покаже изцяло” (For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf) на Ентозаки Шонгей.



*Без сватбени камбани: Джанет Джаксън говори за предстоящия й филм и слуховете за брак по Good Morning America

За разлика от пиесата, която включва седем жени, различаващи се по цвета на кожата си и рецитиращи 20 поеми, филмът назовава всеки от 20-те персонажа.

Всяка от поемите се занимава с проблеми, които влияят на жените чрез текст, който ги кара да се замислят какво значи да си жена с различен цвят на кожата в днешния свят.

Премиерата ще бъде на 5-ти ноември и всички актьорския състав е изцяло от звезди – Танди Нютън, Кери Уошингтън, Упи Голдбърг, Мейси Грей и Мишел Или.

*Певицата и актриса твърди, че няма грам истина в слуховете, но е щастлива

Неизбежно интервюто се насочи към личния живот на певицата и когато тя бе попитана за процъфтяващата й връзка, тя отхвърли слуховете за брак.

„Той е много потаен човек и затова не мога да говоря за връзката ни” каза тя за арабският бизнесмен Ал Мана, с който започна да се среща през април след раздялата с Джърмейн Дюпри, дългогодишния й приятел, с който беше 7 години. Припомняме, че тогава двойката избегна продължителните слухове за годеж и дори за тайна сватба по време на връзката им.

„Но е важно наистина да кажа това”, Джанет продължи: „Медиите се опитват да ме бракуват от много дълго време. Сега, искам да кажа, че не съм сгодена. Чувствам се прекрасно.”



*"За цветнокожите момичета": Новият филм на Джанет е по книга с поеми и пиеса, спечелила награда и ще бъде пуснат по кината на 5-ти октомври

*Усмихната до ушите: Джаксън изглеждаше щастлива, че е в шоуто с Ал Мана, с който се твърди, че се срещат от миналата година