Изпълнителят гостува в “Звездно” тази седмица, където анонсира появата на новия си сингъл и за първи път разкрива неговото заглавие.

Песента се нарича “Не те боли” и носи едно по-различно послание от досегашните проекти на Джордан.

“Малко по-любовна е, има и комерсиални нотки, но има и малко по-музикантски неща в нея, показва се малко повече глас. Различна е и затова се радвам, че е в моя репертоар”, признава изпълнителят, като не крие, че му е било необходимо малко повече време, за да попадне точно на това парче.

Убеден е обаче, че чакането си е заслужавало и вярва, че феновете ще оценят песента. Авторският екип, с който работи по нея, е композитора Даниел Ганев и текстописците Александър Попов и Петя Радева.

Той разказва, че в кадрите отново ще видим една изключително красива дама – модела Силвия Теодосиева. Доволен е от свършеното до момента и се надява да продължи да следва тази успешна линия.

И тъй като разходката в парка предполага разговора да се насочи към удоволствията, които изпълват свободното време на певеца, той споделя, че пролетта е любим негов сезон. Тя го вдъхновява и провокира да прекарва повече време сред природата.



“Обожавам да имам контакт с природата, зареждам се и това по някакъв начин ме вдъхновява и тонизира допълнително – откровен е Джордан и допълва – Има едно място обаче, което винаги е било по-различно за мен и съм имал по-големи предпочитания към него. Това са Щатите, които от доста време имам желание да посетя”.

На въпроса на водещата Петя Костуркова дали предпочита това пътуване да е свързано с работа или с почивка, Джордан отговаря, че най-добре би било да съчетае двете неща.

В музикален аспект той разказва, че с увеличаване на репертоара си все по-често се замисля за албум и за нови песни, които да го обогатят. В бъдещите му планове е да включи и фолклорни мелодии в него, защото българският фолклор е едно голямо богатство, с което трябва да се гордеем.