Сълзите на половинката на Кубрат Пулев през изминалите дни се дължат на колежката й Джена която я изгони от концерта на “Планета“.

Всички почитатели на Андреа станаха свидетели на недоволството и чувството за гняв, което завладя душата на русокосата певица, и тя досущ като дружката си Николета, изля мъката си на личната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Фолк фурията изригна, че няма да пее на изминалия вече грандиозен концерт на „Планета“, защото нейна колежка я е изместила от реда на появяване на сцената, тъй като много й се искало да бъде Андреа и дори си е платила за целта. Лошата в случая е уж добричката Джена, която буквално в последния момент се е уредила да пее предпоследна на мероприятието, само преди Преслава, която закри гранд концерта.

Андреа разбрала естествено последна, че ще трябва да излезе на сцената някъде по средата на събитието, като някоя треторазрядна певица и по тази причина решила да не се появява въобще на концерта.

Първоначално любимата на Кубрат Пулев много се изненадала, че именно Джена е сътворила интригата, но изненадата й бързо преминала в ярост. Колежките на Андреа напълно подкрепят гнева й, но разясняват, че на Джена не й се е налагало да плаща, за да заеме мястото й на концерта, защото от край време си има вземане-даване с Митко Пайнера.

Припомняме, че за ''виновница'' за отсъствието на Андреа от концерта доскоро се спрягаше колежката й Цветелина Янева. Фолк певицата изживя истински ужас, когато феновете на Андреа започнаха да скандират името на любимката си по време на изпълнението на Цвети.

Вижте фотогалерия:

Концерт 2 години Планета HD