"Луд съм по теб” – това гласял любовният SMS, който Благой Георгиев получил от известен хомосексуалист у нас.

Източници от футболните среди твърдят, че националният футболист е задяван от „мека китка” и геят наистина бил хлътнал до уши по Благой.

От известно време популярният хомосексуалист пращал закачливи съобщения на нападателя на руския Терек, пише „БЛИЦ”. След последния, който гласял „Благо, луд съм по теб”, футболистът вече не издържал и му теглил една цветуща българска.

Близки на Благой, запознати със ситуацията, отказват да коментират кой е хомосексуалистът, привлечен от национала. „Прекалено е известен, ще се разчуе”, категорични са източниците.

В интернет средите пък веднага започнаха да се подхвърлят догадки. Спряга се вече името на Азис, Насо Раев и друг известни меки китки във ВИП средите. Според запознати обаче почеркът е точно на Евгени Минчев. „Минчев обича да праща SMS-и на избраниците си и да ги омайва със сладки приказки”, шушукат из нета. Евгени пък не крие, че си пада по футболисти и ритнитопковците са му слабост.

Благой Георгиев обаче ще да е най-неподходящият гей любовник. Освен че е силно набожен и религията не му позволява хомосексуални връзки, Джийзъса е и заклет женкар. Наскоро пък се прослави с малък член, което допълнително отблъсква гейовете. Въпреки това, явно има един, който се прехласва по мъжеството на Благой Георгиев.