Луна в знак Телец. Избягвайте да напрягате гласовите връзки и пазете гърлото от простуда. Уязвими са ушите, челюстите, особено долната, гърлото, врата, щитовидната жлеза. Без причина може да ви се схване врата или да започне да боли гърлото. Избягвайте посещението при зъболекар. Психо-емоционалния фон на този период е неблагоприятен за Лъв, Скорпион и Водолей. В храната на всички знаци трябва да има минерални соли и морски продукти, съдържащи йод. Към нетрадиционен метод на лечение могат да се обърнат жените Раци. Като грижа за лицето са ефективни процедурите, свързани с дълбоко въздействие на кожата и тъканта. Преди поставяне на маски, направете дълбоко почистване. От кремовете най-ефективни са мазните кремове с биоактивни компоненти и морски добавки.

14 лунен ден (до 16:45ч) – Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Мистичните сили действат по-леко върху физическия свят. Добре е да се работи с информационното поле. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата. При достатъчно тренировки може да се отвори третото око. На битово равнище е добре да се започнат важни и дълговременни дела. Денят е добър за промяна на работата, за начало на пътуване, за хазартни игри. Не е подходящ за раздяла, за разводи, за съдебни дела. Не се препоръчва употребата на парфюми и други аромати. Може да обхване тъга и мъка някои хора. Тези, които ги изпитат, както и онези, които имат лоши мисли, сега е полезна за тях физическата работа. Добре е да се очисти организма от шлаки и отрови с течности. Използвайте солени продукти, избягвайте сладки и горчиви. Болести започнали сега като правило отминават бързо. Психиката може да се претовари, честите смени в настроението могат да окажат влияние върху делата.

15 лунен ден, който започва от 16:45 и ще продължи до 17:28ч на следващия ден, често носи кратковременно блаженство, сменящо се от дълго разочарование най-вече в любовта. Това е опасен ден, период на плътските изкушения, правещи хората податливи на пороците. В този период трябва да се практикуват всички форми на аскетизма, да се побеждава плътта, борба с изкушението, за да остананем чисти. В противен случай започва да се руши астралното тяло. Активизират се тъмните сили, затова хората са психически по-уязвими през този отрязък от време и не се препоръчва нищо да се започва. Емоционално нестабилно време, което ще се отрази най-вече на жените. Имайки това предвид, не се захващайте да изяснявате отношения. Нищо добро няма да излезе от цялата работа. Активизира се вътрешното начало на всеки човек, става лесно податлив на земните съблазни. Противопоказни са рискованите действия и авантюрите. Следва да се придържате към проверена линия на поведение и да съблюдавате всички правила на законност. Пазете се да не се поддавате на чуждата внушаемост, на мързела и изкушенията. Всякакви неконтролируеми емоции могат да доведат до непредвидими последствия. Днес се засилват възприемчивостта, проницателността и се активизират творческите способности. Да се обърне внимание на панкреаса и диафрагмата. Препоръчва се гореща храна и от рода на бобовите. Не трябва да се консумират ябълки. Болестите възникнали днес не са опасни. Пазете се да не ви излъже по-хитър човек. Добър знак е да срещнете куче, даже и недоброжелюбно.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете. Този период е благоприятен за оздравяване на кожата на главата, за боядисване на сива коса. Добре е да се оцветяват косите в светъл цвят. Къдренето на косата дълго време ще издържи.

Покупки – благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.