Един от най-скандалните участници в първия сезон на „Биг Брадър” Найден Найденов обмисля дали да не замине със семейството си за Германия, пише списание LOVE style.

От девет години риалити героят има фирма за дървени конструкции и навеси и помага на брат си, който се занимава с фото и видеозаснемане на семейни тържества.

„Бизнесът ми е свързан с много работа за малко пари. Дори в момента съм на проучване във Франкфурт. Искам да проверя дали мога да пренеса работата си в Германия и да замина със семейството си и брат си. Оказва се, че това което правим ние с брат ми в България е 700-750 лева, а в Германия струва 2000 евро. Там условията на живот са много по-добри, хората са по-трудоспособни и няма място за сравнение”, казва пред LOVE style риалити героят.

Найден е щастлив с половинката си Огняна, с която са заедно от осем години.

„Не сме женени. Иначе съм се замислял дали да не направим парти за приятели, така че не се знае някой ден може да ми щукне да вдигнем сватба”, обяснява Нед.

Той е баща на четиригодишния Калоян и не би искал синът му някога да разбере какви ги е вършил татко му в „Биг Брадър”.

„Има доста неща, които сътворих и не ги харесвам, но все пак бях младичък, на 24 години. Но ако синът ми види предаванията ще му обясня всичко. Ако той стане популярен някой ден, нека да е с нещо добро”, казва още Найден.

С Огняна искат още едно дете, след година-две.