Аниматорът Неделчо Богданов, който е горд член на племето на Бойците в „Игри на волята“, пусна поредица за шоуто в YouTube и заслужи одобрението на феновете. Той рисува кратки епизоди, в които са включени и трите племена, както и ОтшелникаПрипомняме, че 38 годишният аниматор от Несебър е създател на сериала „Българ“, който се радва на огромен интерес. Освен аниматор, той е режисьор и писател. "Хич не спортувам и не ходя на фитнес. Аз съм стратег. Лазя, пълзя и се катеря по дървета. Вечер решавам пъзели. Решил съм и един от 6000 части. Прочетох книги за стратегията на войната, даже Библията прочетох.

Тук съм, за да победя. Жените са слабото звено, но някак си трябва да се справя с тях. Лошото е, че съм много избухлив, но ще се опитам с добро. Имам си стратегия. Но няма да я издам. Ще се наложи да ме слушат, защото не търпя неподчинение“, каза във визитката си Неделчо при влизането и засега изпълнява заканата си. Новата му работа носи името „В Игри на Волята с Кечи и Българ“ и засега разполага с два епизода.

В анимацията освен че присъстват реалните участници в актуалния сезон на риалити формата, част от ситуациите в сюжета също са действителни. Зрителите се радват на новата поредица и настояват за още епизоди, така че Неделчо има стимул да продължи.