Тита стана на 22 години и още от сутринта бе зарадвана с огромен букет и скъпарски подарък на известна фирма от любимия й Недко Николов. Красавицата показа огромното количество рози, придружени с любовно писъмце от ММА боеца. Той обаче допусна сериозен гаф и подари картичката ненадписана дори с едно скучно:”Честит празник, скъпа”. Подобно отношение издава незаинтересованост към празнуващата, но каква е причината за издънката Hotnews.bg не се наема да гадае. На сторирата на Тита в инстаграм обаче ясно се вижда как тя побърза да затвори празната картичка, след като я видя.

Явно картичката е била доставена в последния момент с букета, или пък курпулентният мъж не се чувства готов да излее чувствата си хартия, а може и просто да не го бива в писането. Вечерта купонът продължи с много танци, свещи, торта и песни в заведение край морето, в което се веселеше новата приятелска компания на изпълнителката.

Откакто е с Николов, Тита спря да се вижда с бившия си продуцент Криско и неговата свита и тотално смени средата. Тя не само запя чалга, но и спря да се вижда с голяма част от колегите си като Папи Ханс и режисьорът Кико.