Сопотчанинът Недялко Нанев е биологичният баща на брадърката Елеонора Палавейска. Това потвърди ДНК експертизата, която бе представена в риалити-шоуто.

Генното съвепадение между двамата е 99,999999983%. Това обаче не успя да затопли рязко взаимоотношенията между баща и дъщеря и те продължиха да контактуват трудно пред камерите на "Биг Брадър".

Още преди да разбере резултатите, Недялко обяви, че версията на майката на Елеонора, е неточна. Неотдавна Теодора Палавейска разказа, че е заченала, след като е била почти изнасилена в балканска хижа. Недялко обаче е категоричен, че е прекарал интимната нощ по покана на Теодора, при това в нейното жилище.

Запитан какво мисли за недоволството на Елеонора от външния му вид, той сподели: "Тя сама избра да се подложим на ДНК-експертиза и да получи възможността да разбере дали съм й баща. Стана на нейната, но сега пък се оказва, че не съм хубав, не съм принцът от сънищата й. 'Ем сърби, 'ем боли".

Недялко не отстъпи от тезата си, че никога не е научавал, че му се е родила дъщеря с обяснението, че единствената му информация от Теодора Палавейска е, че тя е бременна. "Оттогава досега никой не се е свързвал с мен", поясни Недялко.

В същото време Елеонора и бащата на детето й - Давид Качанов, бяха спасени от елиминация след зрителско гласуване. Така за място в къщата ще продължат да се борят Христо и Корнелия Трифонови и Пламен и Борислава Иванови.