Нели Атанасова и любимият й Алексадър Сано подхождат към идеята за сватба по-скоро като към купон, на който да се съберат с приятели.

Те обаче гледат доста по-сериозно на идеята да осиновят дете, разкри Нели в специално интервю за сп. "Блясък".

„Не си говорим на такива теми, честно казано. Да, ставало е дума за брак, но винаги двамата сме подхождали много несериозно. Даже сме се шегували със следната идея – да се разпратят покани на близки приятели и да направим едно парти, което да е наистина абсолютна шега. Да няма нищо реално – да има всъщност подпис и да присъстват въпросните хора, които трябва да го отразят като вид събитие, но да не е истинско и накрая да кажем на всички, че им благодарим за това, че са били наши гости", споделя Нели Атанасова.

"Това просто би било един ден, в който сме прекарали добре с приятелите си и накрая да кажем на всички, че просто сме се позабавлявали. Направили сме една репетиция и ще помислим за самото събитие – дали ще го осъществим реално или не. Генерална репетиция – би било доста забавно. Наистина не знам, в днешно време много хора не приемат брака за необходимост, защото живеем в такъв свят и по-съвсем друг начин ги разбираме нещата вече. Има страшно много семейства с деца, които си живеят без брак и се така се чувстват добре. Аз наистина не знам какво би могло да промени един брак в отношенията на хората. Не знам, защото не съм била до момента омъжена, бракувана... и май не искам да се бракувам все още“, откровена бе Нели.

Тя допълни, че със Среброто много искат да имат още деца.

„Говорили сме си и да осиновим дете. Това е негова идея, ако не му родя още деца. Въпросът е да имаме възможността да бъдем максимално добри родители във всяко едно отношение – и като възпитание и чисто материално. Едно дете идвайки на този свят то има нужда от много неща – най-вече от любов, но за съжаление и всичко останало около любовта си е някаква необходимост, без която няка как да се живее“, коментира бившата водеща на Twister.