Преди известно време в медийното пространство тръгнаха слухове, че покойният бизнесмен и мафиотски бос Иво Карамански е осигурил семейството си, като е оставил на сина си Карамански-младши наследство от 14 млн. долара.

Според слуховете с внушителната сума невръстният Иво издържал цялото си семейство, както и новия приятел на майка си — актьора Александър Сано.

Мълвата обаче беше бързо опровергана от майката на момчето Нели Атанасова, която определи като пълна измислица слуховете за дебела банкова сметка на името на сина й.

„Нямам наследство нито аз, нито децата ми. Стоя вкъщи, защото второто ми дете е още твърде малко, за да започна отново работа“, споделя бившата изгора на покойния бос и не крие надеждите си скоро отново да тръгне на работа.

*Среброто и Нели (Снимка: Bulphoto)

За децата си бившата гимнастичка споделя, че се гордее с тях и особено с успехите на сина си Иво, който е шампион по тенис и активно участва в младежки турнири, които доста често печели.

Заради постоянните му лагери и тренировки от тази есен, тя ще го запише в спортно училище, където програмата му ще бъде съобразена с таланта му.

Атанасова също така споделя, че са прекарали част от ваканцията си на гости на свои приятели във Варна, където децата много се забавлявали, докато почивали край морето, пише kliuki.bg.

Снимка (водеща): Дилян Марков