Тв водещата Нели Атанасова изкарала последния си месец в Dancing Stars на опасни инжекции с обезболяващи.

Заради травма на гърба бившата гимнастичка пропусна един лайв, въпреки че лекарите й препоръчали да слезе от паркета завинаги.

С партньора й Наско Месечков не признали за критичното й състояние пред камера, защото не искали да разчитат на зрителски вот от съчувствие.

„Имам сколиоза, но бяха ми се разместили прешлени, които бяха притиснали нервни окончания и се разпростряха по ребрата и плешките ми… Цялата горна част на тялото ми ме болеше ужасно. Инжекциите бяха единственият начин да изпитам облекчение и да мога да танцувам. Винаги съм се борила докрай. Може би спортът ме е научил на това – колкото и да ме боли, да не се отказвам”, призна възпитаничката на Нешка Робева.



След участието й в шоуто 5-годишната й дъщеричка Ава разпознава всеки състезателен танц и вече е започнала да учи куикстеп. Нели е амбицирана да възобнови тренировките си в залата заедно с нея.

припомняме, че докато Нели освежаваше самочувствието си на дансинга, половинката й – Александър Сано, ковеше имиджа на екшън герой в „Къртицата 2” по TV7. Актьорът, който зрителите обикнаха като Косъма от „Под прикритие”, на няколко пъти проля сълза от носталгия по жена си.

„Да ме извиняват децата ни, но майка им ми липсваше страшно много. Оттук нататък няма да се разделяме за повече от седмица”, обеща Сано и издаде, че по Коледа с Нели ще вдигат сватба, пише ''Монитор''.