Тв водещата Нели Атанасова завърши първи курс в специалността интериор и дизайн в частен колеж по мода.

В дипломата си половинката на актьора Александър Сано приюти само две петици на фона на пълен отличен успех. Бившата гимнастичка ще се поти над читанките още година и ако реши, ще продължи обучението си в университет.

"Интериорът ми е страст от много години. Искам да се усъвършенствам и теоретично. Дори вече се упражнявам и съм направила проекти за близки приятели”, разкри пред LOVE style фитнес маниачката, пише blitz.bg.

Преди години тя сама обзаведе жилището, в което живее с идеолога на „Братя Мангасариян” и наследниците им Ава и Иво. Нели отрече слуха, че със Среброто ще вдигат къща в село край Ботевград. „И аз чух за това, но няма нищо вярно. Много би ми се искало, ала няма такова нещо”, смее се чаровницата.

Докато тя краси последните издания на „Студио ВИП” за сезона, Сано снима филм в Македония. В чуждата продукция, която е с френско, немско, хърватско, българско и македонско участие, актьорът изпълнява главната роля. Светската двойка се надява да успее да събере тен на родното Черноморие през август.

„Още нищо конкретно не сме планирали, защото Сани не си знае графика. Харесвам почивките на север, но обикновено отиваме за няколко дни на юг”, сподели плановете си Атанасова.