Водещата Нели Атанасова, жена на Александър Сано, известен като Косъма от „Под прикритие“, е новата светска лъвица на Нова телевизия.

Нели ще нищи клюките всеки ден в 13,30 часа в ефира на медията. Репортерка на водещата ще бъде щерката на Стефан Софиянски – Ива.

„Искаме популярните хора да ни вярват. Да знаят, че има новини, които са само за тях“ – обяснява Нели пред в. „България днес“, пише kliuki.bg. А продуцентът й Мон Дьо, който често базира новините си на факти от вестниците, твърди: „Ние няма да изкривяваме информацията, която получаваме, няма да работим и с измислени факти“.

Недоволна от появата в медията й обаче е Венета Райкова. Русата водеща е свикнала да бъде светска лъвица №1 и сега съвсем не е очарована от факта, че Нели Атанасова ще „рие“ на нейна територия. „Давам на предаването й живот до Коледа максимум, после ще се срине като Албена Вулева“ – коментирала по коридорите на телевизията Венета Райкова, присвивайки от злоба тънките си устни.

Нели от своя страна не се притеснява от вътрешната конкуренция с Венета. „Райкова кани гости, а ние ще правим жълти новини – много по-различно е“ – коментирала безстрастно Атанасова.

Снимка: сп. Elle