Александър Сано и половинката му Нели Атанасова стават истинско семейство.

Двете звезди смятат да застанат официално пред олтара в края на август, съобщава "Уикенд".

Влюбените ще сключат свещен брак за радост на дъщеря си Ава в края на лятото. Смятат да съберат само най-близките си приятели и да си спестят въпросите около подготовка на събитието и списъка с присъстващи.

„Просто нямаме време да стигнем до сватбата. Имам снимки, но когато се върна от тях в края на август, се надявам Нели да е уредила нещата”, полусериозно каза преди време Сано. Дали думите му са били истина или поредна шега ще се разбере съвсем скоро, но според приятелите им, дори без подпис актьорът и половинката му вече са се врекли един на друг за вечни времена. Миналото е зад гърба им. Детето на Нели от Кръстника у нас Иво Карамански е прието от Сано като негово собствено и двамата живеят щастливи заедно.

Нели и Сано на няколко пъти едва не се разделят заради слуховете, че си изневеряват. Актьорът е бил засичан в доста страстни сцени с колежката си Констанина Живова, с която си партнира в „Под прикритие“. Именно снимките им стават повод да се заговори, че Сано изневерява на хубавата Нели. Тя обаче ловко парира клюките с обяснение, че двамата са сгодени.

„Докато някъде тръгва слух, че сме се разделили, със Санди си говорим каква искаме да е сватбата ни. Не сме предприели конкретни стъпки, но сме си обсъждали, че ако искаме сватба, тя ще трябва да е на морето. Ще се съберем с приятелите си и ще отпразнуваме заедно нашата любов” твърди тя.



Годежът бил повече от спонтанен и Нели дори не разбрала какво се случва. Сано уж искал да мери пръстена дали ще й стане, а накрая успял да я убеди, да му каже „Да“.

„Тя беше малко сънена и не разбра какво се случи”, през смях признава телевизионната звезда.

Актьорът е убеден, че идеалния момент за сватба е това лято, а за да зарадват дъщеря си Ава двамата са готови да изтърпят дори партито и гражданския брак.

„В първия удобен момент ще го направим. Може и да не отидем в гражданското, защото е нелепо да отчитаме любовта си пред държавата.

Онзи ден дъщеря ми ме попита:„Ти ожени ли се за майка ми?“. Обясних й, че с мама сме женени, след като съм я приел в сърцето си и пред Господ. Но децата са си деца.



Сватба ще има, бяла рокля ще има, партито ще е супер“, призна плановете си за това шеметно събитие Косъма в свое интервю преди време.

Двамата смятат да съберат не повече от 60 човека, а Сано не смята да пръска много пари за церемонията. Още повече, че се готвят за нов дом.

В момента Сано и Нели живеят в панелно жилище и дори с всички умения на Нели като дизайнер, не успяват да превърнат жилището в дом. Затова са решили да си построят дом в средния Балкан, където да живеят.

Въпреки че не им достигат средства двамата са решени да сбъднат мечтата си. А дотогава ще живеят в столичния апартамент, където Нели тренира дизайнерските си умения, тъй като планира скоро да започне нов бизнес, пише hotarena.net.

Заглавна снимка: Булфото