Нели Хаджийска от "Търси се" влиза в нова житейска роля.

След като преди няколко месеца стана майка за първи път на очарователното момченце Тодор, предстои й още една отговорна задача.

Тя става кума на приятелката си и колежка в предаването - Меги Димчева. Вероятно сватбата ще бъде още тази година.

Нели съобщи щастливата новина в социалната мрежа Фейсбук, където поиска съвети за всички традиции, свързани с ритуала. Предложението получила снощи на вечеря по приятелски.

Чаровната Меги се сгоди това лято. Водещата на "Търси се" каза заветното "да" на своя любим - Ивайло Фичев още през юни. За щастливото събитие сподели самата тя на страницата си във Фейсбук, където публикува и снимки преди няколко месеца.

В социалната мрежа приятелите на Нели и Меги се втурнаха да честитят на бъдещата булка, а на кумата да дават съвети как да се подготви по възможно най-добрия начин за щастливото събитие.

Някои от приятелите подчертават, че кумата трябва да е най-хубавата след булката на церемонията, други изреждат задълженията й - тя купува букета, участва като главен съветник и експерт при избирането на роклята, прави най-страхотното моминско парти, води поне едно хоро...помага в подготовката на самата сватба и винаги се усмихва.

"Бъди себе си", продължават със съветите към Нели. А трети й напомнят, че с това задълженията й не свършват, а един ден трябва да бъде кръстница на децата на бъдещето семейство, както и да купи първите пелени и детска количка.

Всъщност причината за поканата за кумуване е, че Нели запозна Меги с любовта на живота й. Двамата с Иво са съседи в комплекса, в който живеят. Първо Нели се запознала с него и малко след това била категорична, че "това е човекът за Меги". Така завъртяла нещата, че да ги срещне. Оттогава минават две години, а двамата са все още влюбени до уши.

Иво иска ръката на Меги на 17 юни тази година по време на почивката им на гръцкия остров Лефкада, на който летуват за втора поредна година.

Според легенда островът е бил сватбен подарък от бащата на Одисей за бащата на Пенелопа, а гръцки митове го свързват с богинята на любовта Афродита.

Ивайло, който е родом от Пловдив, избра предложението му да бъде на открито - на място, от което се вижда цялата красота на гръцкото райско кътче, а морето наистина е тюркоазено.

Меги и Иво много обичат да пътуват. Близки техни приятели дори се шегуват, че от толкова екскурзии това лято не смогнали да организират сватбата по-рано.