Откакто е без Дългия, Нели Петкова прави музиката, която я кара да се чувства щастлива, и попадна в компанията на Риана, Джей Ло и Лейди Гага.

Добре ми е, правя музиката, която ме кара да се чувствам добре, заяви като равносметка на раздялата си със Слави Трифонов и Ку-ку бенд някогашната му беквокалистка Нели Петкова. Това се случи пред друг някогашен член на екипа на Слави - Росен Петров, бивш сценарист на Дългия.

Нели Петкова подчерта, че сега носи много по-голяма отговорност, защото се оправя с всичко сама, включително и с намирането на пари за проектите си. Доволна е обаче, защото първият й самостоятелен албум е почти готов. Вече соло певицата отчете и че е успяла да попадне в една компилация с величия като Риана, Джей Лои Лейди Гага. Миксът бил забъркан в Испания, където е издадена първата самостоятелна песен на Нели Петкова.

В живота тя не е сама и дори се похвали, че откакто е скъсала с голямото шоу, има повече мъже, които демонстрират интерес към нея.

Влечеше ме да ми ръкопляскат от малка, сподели още Нели, докато не екрана се показваха снимки, на които тя заработва аплодисменти, облечена в народна носия на площада в родното Карлово, пише lifestyle.bg.

За финал Нели Петкова поздрави съгражданите си с изпят на прима виста куплет от ''Росни ми, росни, Росице''.