Певицата Нели Петкова точи баница на любимия си мъж, а той направо бил луд по българските гозби.

Гаджето й e американец, по-голям от нея, но все още не иска да разкрива самоличността му.

„Намирам се в много красив период в живота си. Надявам се да съхраним тези отношения и да запазим искрата жива. Запознахме се на мой концерт. Представиха ни общи познати. Не беше любов от пръв поглед, но имаше симпатия още от първия миг. В началото се виждахме като приятели, опознахме се, харесахме се и любовта се случи”, доверява Нели пред сп. Love&style.

Възлюбленият на бившата беквокалистка на Слави вече няколко пъти й е гостувал в България и тя дори го е водила в Карлово, за да го запознае с родителите си. Той останал очарован не само от природата на града, а и от останалите специалитети на нашенската кухня – люти чушки, кюфтета, шопска салата.

„Тази година се очертава да бъда доста заета в професионален план, ще имам и много пътувания, така че не сме я планирали на този етап, но в един момент може и да се случи. При мен всичко става много спонтанно, така че нищо не се знае. Говорили сме по темата, макар и не толкова сериозно. За дете не знам дали съм готова. Но, разбира се, че искам да създам семейство”, разсъждава Петкова.

Относно слуховете, че иска да стане отново част от екипа на Трифонов, певицата е категорична: „Ще се радвам да продължим съвместната ни работа по проекти и концерти. Аз съм поела много ангажименти, както и те си имат техните. Много неща са се променили. В друг етап сме.”

В шоуто на Дългия Нели се научила и на желязна дисциплина, която и до ден днешен много й помага. Тя е изключително отговорна към гласа си и спазва специален режим. Лишава се от доста неща – не пуши, не пие алкохол, газирани напитки и нищо студено. Прави специални терапии за гласа, дихателни упражнения, както и инхалации. Преди концерти се затваря вкъщи, изключва телефоните, за да не разговаря с никого, и спи по 12 часа.

В момента Нели трупа точки покрай клипа към парчето си Bad, чийто продуцент е носителят на „Грами” Марио Джей Макнълти, работил с Дейвид Бауи и Принс. Режисьор на лентата е Лий Скот. Видеото е със специалното участие на актьора Джон Томасън, който играе на Бродуей и тази година му предстоят три филмови премиери.