Бившата беквокалистка на Слави Трифонов Нели Петкова най-накрая намери щастието в любовта.

Мъжът на живота й се оказа милионер, който живее в Ню Йорк. Двамата дори са започнали да обмислят сериозно възможността да свият семейно гнездо зад океана след някоя година.

Докато беше в екипа на „Ку-ку бенд”, Петкова непрекъснато се жалваше, че е сама в живота. Певицата редовно пренебрегваше любовта, за да е на разположение на Дългия и неговите планове за турнета и участия. С напускането й на шоуто обаче Нели се посветила на срещи и запознанства. Започнала да пътува и да търси нови места и хора. И така един ден се запознала с приятеля си – финансист, който от години живее в Америка.

Срещата им била подбудена от техни общи приятели, които решили тайно да ги сватосат и да намерят половинка на Нели. Инициирали двамата да се запознаят след концерт на Петкова в Ню Йорк, пише "Уикенд", цитира hotarena.net.

„Двамата с него имаме различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти. Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темперамент. В същото време е много забавен – шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, издава певицата.



Нели не се притеснила от факта, че любимият й е с десетина години по-голям от нея. Приела, че това е знак, че й е време за по-сериозни отношения, а не мимолетни любовни авантюри. А и вече от години имала опит с млади мъже, на които не може да се разчита. За това пък с новия си любим намирала стабилност и поле за развитие, каквото й липсвало от години. Професията му на финансист също обещавала, че двамата няма да се налага да разчитат на нейните скромни хонорари, за да отглеждат бъдещите си деца.

Естествено след толкова време заедно с приятеля й вече били обсъждали да станат семейство и да си имат детенце. Петкова обаче не се чувствала подготвена да бъде майка. Все пак това означавало отново да изостави всичко постигнато и да си остане у дома и то точно в етап, в който я е рестартирала успешно.

За това пък за намеренията й в бъдеще няма никакви съмнения. Петкова вече е срещнала своя любим мъж с родителите си по време на празниците.

Двамата прекарали няколко дни в родния град на Нели Карлово и така американецът се запознал с кухнята и нравите на своята половинка. И това още повече го пленило.

Сн.: Булфото