Прясно чукналата 60 години (точно на 15 септември) Нели Рангелова, изненада с визия в студиото на "На кафе". Естрадната фурия се издокара в рокля наподобяваща нощница с десен на целувки и сърчица. Зрителите недоумяваха как е възможно певицата да се появи в такъв тоалет, още повече че ще я снимат за телевизионно предаване.

На всичкото отгоре водещата Гала на няколко пъти подчерта за страхотната й рокля. "Как може да я хвали? То бива лицемерие, ама чак пък толкова", възмущаваха се зрители на "На кафе".

"Никой не може да повярва, че едно от най-големите и истински приятелства в живота ми е само приятелство. Хиляди пъти са ме питали били ли сме любовници, спали ли сме заедно... Но има такива приятелства!", обясни естрадната дива.

Георги Христов: Да, баща съм, имам деца!

Гала също втрещи с визия. Стилистката Кремена Халваджиян за пореден път се изгаври с телевизионерката, обличайки я в крещящи цветове и дрехи не особено отиващи на възрастта й. Блондинката ако беше рапърка, можеше да бъде адекватна на сцената с тези одежди. 

Преди седмица Рангелова изуми с избора на облекло и в друго телевизионно предаване. Макар и на 60, Нели не се свени да слага кецове и нацепени бели дънки.

Нели Рангелова бяга от любовта