ТВ водещата Нели Атанасова откровено споделя в новия брой на списание ELLE, че макар любимият й мъж Александър Сано да не е от най-романтичните мъже, то тя е щастлива с него вече четири години.

"Той не е от най-романтичните мъже. Но още в началото на връзката ни му обясних, че за мен такова внимание е важно. Спомням си един мой рожден ден - нищо не беше подготвил, нито подарък, нито дори цвете. След като казах, че това ми е направило неприятно впечатление, на сутринта Санди беше станал по-рано от мен. С подръчни материали като хартии и салфетки беше направил розички, беше ги парфюмирал и подредил в пътечка до кухнята. там беше направил отново с това, което е имал на разположение, торта, оформена от няколко етажа бисквитки, намазани с вкусотийки и с надпис "Честит рожден ден". беше наистина приятна изненада. Дълго време ги пазих тези рози. Трогна ме.", спомня си Нели Атанасова, пише bliasak.bg.

Тя отново потвърди, че със Сашо са си говорили за сватба, но на този етап нямали конкретни планове кога това нещо да се случи. Двамата обаче са категорични, че дори и да се оженят, няма да има реални формалности.