„Слави винаги е първи! На него първо казах, че напускам шоуто!”, това разкри Нели Петкова в интервю за „24 часа” в отговор на въпроса на кого първо е съобщила, че си заминава.

Изпълнителката на „Един въпрос” дълго е обмисляла решението си. Накрая избрала новия си път и по време на репетиция за „Гласът на България” миналата седмица провела трудния разговор с шефа си. Трифонов е приел новината учудващо добре.
Нели-Слави

„Слави винаги е първи! На него първо казах, че напускам шоуто!”, разкри Нели Петкова

С бащинска загриженост той й казал, че оттук насетне следва голямата борба – Нели трябва да е силна, за да пробие в соловата си кариера и тя знае добре това. „Трябва много да се трудиш и бориш”, съветвал я Слави и разбира се, й пожелал успех.

Вероятно Трифонов винаги ще бъде зад гърба й и ще я подкрепя. Тя признава, че много би се радвала именно в „Шоуто на Слави” да бъде промото към песента й, но има вероятно и да се излъчи много преди това, тъй като предаването е в почивка до септември.

Нели не пожела да отговори на по-личните въпроси, свързани с Миро Гечев и слуховете за интимните им отношения. Тя не разкри и дали в момента има човек до нея, за да не чеше езиците на светските клюкари.