''Докато поп-фолкът върви в крак с нуждите на хората, той ще бъде тяхната музика.'' Това споделя Нелина в новия брой на “Звездно” и допълва, че наблюденията й за съжаление в последните години са, че срещу него се води масирана медийна война.

“Забелязвам явна дискриминация в медийното пространство и в много от форматите ми прави впечатление, че се изпълняват и дори аплодират световни образци с нецензурни текстове, а поп-фолкът целенасочено не се допуска на сцената”, не крие Нелина, пише planeta.tv.

Тя разкрива още в предаването, че е далеч от мисълта, че всеки трябва да харесва тази музика, но все пак не трябва да забравяме, че българинът я харесва и тя присъства в неговите музикални предпочитания, защото третира темите от нашето ежедневие и действителност и в това се крие популярността на жанра.

Паралелно с това певицата споделя, че очаква с нетърпение концертът по повод 25 години музикална компания “Пайнер” в Стара Загора, на който ще бъде водеща заедно с Николай Славеев.

“С Ники Славеев очакваме с нетърпение концерта на 11 юни, ще водим с огромно удоволствие и ще пеем за Вас с цялото си сърце”, споделя Нелина броени дни преди празничното събитие.