В края на всяка една календарна година е време за равносметка и звездите на телевизия “Планета” не правят изключение.

За Нелина 2016-та си прилича с останалите й години що се отнася до баланса между работата и удоволствията. Тя чистосърдечно признава, че най-голямото изкушение за нея са пътуванията в чужбина със сина й Криско, когато няма много работни ангажименти.

Това е вълшебното време, през което двамата се забавляват от сърце и успяват да видят много нови неща.

Пред журналиста Емил Дилчев, Нелина разказва, че през 2016 година е посетила Доменикана, най-далечната дестинация в пътешествията й до този момент:



“За мен лично Раят на Земята беше точно моята почивка в Доменикана”, е искреното признание на певицата.

Нелина споделя, че обикновено на Бъдни вечер се събират с нейните родители, близки и роднини и тази година не прави изключение. На въпроса кой приготвя празничната трапеза, изпълнителката отговаря с усмивка:

“Мама е Царица в кухнята и аз в никакъв случай не мога да се сравнявам с нея. Специално за Бъдни вечер тя приготвя едни сложни ястия, въпреки че трапезата е сравнително скромна, тя винаги измисля нещо ново и вече съм се отказала от това съревнование. Ние сме големи ценители на нейните кулинарни заложби, така че просто се наслаждаваме на макс.”

Певицата не пропуска да отправи и своите празнични пожелания като започва с най-важното - здравето. На второ място поставя спокойствието и надеждата в политиката на нашата България да започнем да усещаме здравата ръка на хора, които мислят за народа, за да има добро и светлина в тунела. Нелина вярва, че ние българите го заслужаваме, но трябва първо да се обединим, да бъдем малко по-добри един към друг, да си помагаме повече и така нещата ще се получат:



“Пожелавам на всички много любов, много щастие, много истински приятели и успехи във всяко начинание, с което се захванат, защото доброто е заразно.”