''Никога не съм се карала с Анелия и Емилия, никога не съм имала конфликти с тях.'' Това заяви в предаването "Жените говорят" Нелина.

Певицата каза, че слуховете за скандали с останалите две певици, които имат деца от Коко Динев, са плод на журналистически писания, пише TV7.

По думите на гостенката на Мая и Жени през последните години част от медиите водят анти поп фолк кампания. ''Това е необяснимо, тъй като нашите участия са пълни. На сцената остават онези изпълнители, които имат какво да кажат на публиката, независимо в кой жанр се изявяват'', твърди певицата.

Тя самата е доста ангажирана. Вече е събрала цялото фолклорно творчество, което е създала през годините. Това са 43 песни от пет фолклорни области, а в момента продължава да записва. Работи и над ново фолк парче.

Твърди, че синът й е много артистичен, умее да имитира, но няма изявен талант при пеенето. Той е в четвърти клас и се вълнува от предстоящите изпити – така наречените малки матури. През свободното си време общува със свои връстници и вече преживява първите любовни трепети.