Нелина се радва на своята московска вълшебна зимна приказка в компанията на своя син Кристиян.

В руската столица я отведе Коледен благотворителен концерт, който се състоя на 16 декември в Центъра на промишлеността на Република България. Специални гости на благородната инициатива освен Нелина бяха още Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев и др.

Всички те подариха много положителни емоции на всички присъстващи, които дълго ще помнят тази Коледна българска вечер. Набраните средства ще послужат за изграждането на детска площадка и Българско училище.

Наред със своя работен ангажимент, Нелина се възползва от своето пътуване, за да се наслади на необятната красота на руската столица.



Певицата побърза да зарадва почитателите си в социалната мрежа с екслузивни снимки от своето прeбиваване в Москва. Естествено, Нелина и Кристиян се разходиха по Червения площад, видяха Кремъл, Държавният исторически музей, библиотеката “Ленин”, Храм Василий Блажений, Болшой театър, Паметника на Георги Димитров.



Голяма изненада очакваше Нелина по време на нейния престой в Русия:

“Днес имахме щастието да се потопим в историята и разкоша на Екатерининския дворец, благодарение на нашите приятели Данчо и Краси. Много Ви благодарим!”, написа певицата.

Естествено като всяка жена, Нелина не пропусна да се отдаде на очарованието на шопинг-манията в най-подходящото място - московския ГУМ.