Неотдавна Нелина се завърна от поредната екзотична дестинация, която си подари заедно със своето пораснало момче Крис. Тя сподели снимки в социалната мрежа от пътешествието си в Доминикана, с които направи съпричастни и своите приятели и многобройни почитатели с това невероятно преживяване. По всичко изглежда, че пътешествениците са се забавлявали от сърце.

Двамата са страшно впечатлени от гостуването на местно семейство, което отглежда кафе и какао в собствена ферма. По време на ваканцията успяха да посетят и атрактивно ранчо, пълно с много изненади и нови приятели. Там се сприятелиха с атрактивни представители на различни животински видове. Не пропуснаха да си направят селфи и с един срамежлив крокодил. Крис е впечатлен от вкуса на истинското кокосово мляко, което опита за първи път именно там.



Нелина и Крис си подариха и невероятни моменти на красивия плаж в Макао. Завърнаха се в България с прекрасен загар и в прекрасно настроение, с шарени спомени, които ще ги карат да се усмихват още дълго време.

Сега е време за работа и Нелина побърза да се похвали, че още тази седмица ще заснеме две от новите си народни песни, които ще намерят място във фолклорния албум, който подготвя в момента.



Клиповете са част от традиционната пролетна програма на телевизия “Планета”, която се снима по случай предстоящите Великденски и Гергьовски празници. Мелодиите се хороводни тракийски и по думите на певицата със сигурност ще се харесат на ценителите на хубавата народна музика.

Източник и сн.: Planeta.tv