Обичаната певица Нелина не спира да залива социалните мрежи с уникални снимки от почивката си в Малайзия. Макар звездата да си е в България от няколко дни, тя все още е на морска вълна и сподели пикантни фотоси със своите последователи в мрежата.

Една от последните снимки на Нелина предизвика огромен интерес, най-вече от силния пол. Изпълнителката, която се справя еднакво добре в попфолк и фолклор жанра, се показа в доста изрязан бански, а гледката докара сърцебиене на нейните почитатели от мъжки пол.

Кадърът е направен в последния ден от екзотичното пътешествие на Нелина. Тя позира от последния 51-я етаж на хотела, а зад нея е известната кула в Куала Лампур, където има въртящ се ресторант. Нелина го е посетила и е качила във Фейсбук интересни снимки оттам. "Ние в Русе още откога имаме въртящ се ресторант", смее се певицата, цитирана от Блиц.

Кулата "Менара" е висока 421 метра и се води седмата по височина кула в света. Тя е и една от най-големите туристически атракции. На върха й има въртящ се ресторант, от който се открива чудна гледка към града. Менара има действаща телекомуникационна функция и обсерватория.

Певицата си е вече в страната, след като наред с почивката й се наложи да трепери покрай паниката с коронавируса. Тя призна, че навсякъде е било пълна с кашлящи китайци и нейната компания движели с маски, за а може да се предпазят от коварния вирус. Нелина е щастлива, че вече е на родна земя, но я плаши фактът, че и тук има вече симптоми на заразени.